Nytt till barnens rum

Livet i Bollebygd har sakta tagit fart igen nu när höstterminen är igång. Kvällarna blir allt mörkare, barnen allt tröttare efter skolan och jag har tagit mig an ett projekt i huset. Det är dags att förnya barnens rum! Det är inte särskilt svårt att hitta inspiration nu när höstnyheterna börjar trilla in i inredningsbutikerna och på nätet. Min favoritbutik online är Stalands som har ett stort utbud av möbler med riktigt bra kvalitet. Jag har beställt en ny grå våningssäng till barnen som jag vet att de kommer att skrika högt av förtjusning över. Den är supersmidig då den även har förvaring undertill så att barnen kan gömma undan leksaker och andra prylar när de inte används. Jag tycker det är viktigt med bra förvaring i barnrummet då det annars lätt svämmar över av leksaker. Sen har jag lite svårt för alla kulörta färger, jag gillar ju stilrena rum. Dock är det något man får bortse ifrån i barnens rum.

Hylla med ram och leksaker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *