Dags för nytt jobb efter att mött min nya chef

Så helt utan förvarning har vår chef bytts ut. Jag förstår inte varför så allvarliga beslut inte meddelas till oss som arbetar? Det är så enormt viktigt att ha en bra chef som man känner förtroende för, men jag kan tyvärr inte säga att det kändes så när jag träffade min nya chef i veckan. Han lyssnade inte på något som vi tog upp och berättade istället att det nu skulle stramas åt och tänkas på budgeten. Som om vi inte redan haft det pågående i flera år. Jag vet att mitt arbete inte är lika allvarligt som ett läkarjobb, men jag tar det ändå på största allvar och känner att vi redan gör allt vi kan! Det är viktigt att ha glad personal istället för sönderstressad. Men jag känner att jag är för gammal för att stanna och ”hoppas på det bästa”. Dags att hitta ett nytt jobb! Kanske rentav söka på jobb läkare?

Chefer tror de vet allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *